Adrian_Mutu_tragea_lapte_praf_pe_nas_cand_era_micAjuns la 34 de ani, Adrian Mutu a povestit într-un tabloid câteva lucruri mai puţin ştiute din copilăria sa. De exemplu, puţină lume ştie că Briliantul a fost un copil precoce, obişnuind să tragă lapte praf pe nas încă de la câteva luni. Mutu spune că şi acum obişnuieşte să mai tragă pe nas, doar că între timp a înlocuit laptele praf cu un praf gândit special pentru adulţi.

“Nu suportam laptele praf preparat cu apă, nu-mi plăcea deloc gustul pe care îl avea. În schimb, eram înnebunit să-l trag pe nas. Din câte am înţeles, tras pe nas se absoarbe mult mai bine de către organism, lucru care m-a ajutat să cresc armonios”, a povestit Adi Mutu.

Jucătorul îşi aminteşte că tot din perioada copilăriei i se trage şi antipatia faţă de chelneri. “Dacă alţi copii aveau soldăţei de jucărie, eu mă distram cu chelnăraşi de plastic”, a rememorat Mutu. “Le rupeam capetele, picioarele, îi aruncam în toaletă, de la etaj, uneori le dădeam şi foc. A fost o perioadă frumoasă, care mi-a format caracterul de acum”.
Scris de Calin | Wednesday, 09.01.2013 20:35 Sport

National Cinematografic