Mihaita_NesuOficialii Stelei au vrut să facă o surpriză suporterilor în meciul de la Londra şi l-au băgat, pe şest, pe Neşu pe teren. Cum regulamentele oficiale UEFA nu permit prezenţa unui jucător cu multipareză în meciurile oficiale, conducerea clubului a decis să-l îmbrace în tricoul lui Cristi Tănase, să nu se prindă absolut nimeni.

"A fost un natural, a jucat perfect. Nimeni nu şi-a dat seama că nu e Tănase", a povestit un stelist. "Mi se părea mie că nu poate alerga, dribla sau da o pasă, dar m-am gândit că e pur şi simplu în forma sa obişnuită, de mahmureală târzie. Nici nu mi-a venit a crede când m-am uitat mai bine şi l-am văzut, de fapt, pe Neşu pe teren", a declarat un alt suporter.

"Mă bucur că am reuşit să revin la echipa care m-a lansat în fotbalul mare. Îmi pare rău că a trebuit să-l înlocuiesc pe Tănase dar a fost decizia antrenorului să intre cel mai bine pregătit fizic", a declarat Neşu după meci. Surse din preajma echipei spun că Steaua preferă să joace cu Neşu deoarece există mai multe şanse să-l vândă la o echipă din afară decât în cazul lui Tănase.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Friday, 15.03.2013 11:32 Sport

National Cinematografic