Două jucătoare suedeze de curling s-au sărutat în văzul lumii, pe teren, la Olimpiade de iarnă de la Vancouver. Sportivele se bucurau că tocmai învinseseră Canada, cu scorul de 7-6. În urma acestei victorii, Suedia a devenit campioană olimpică la curling feminin. (Nu sunt sigur dacă, în denumirea probei, asta e ordinea corectă a cuvintelor, unii sugerează că mai degrabă s-ar spune curfemininling, dar mă rog.)


Oricum, cert e că terenul de curling e locul ideal pentru a găzdui un sărut lesbi. Într-un fel, e ciudat că nu s-a întâmplat mai devreme. Nimeni nu a fost şocat de gestul suedezelor, spectatorii chiar au apreciat modul lor de a sărbători victoria.


"Ne pare rău că nu şi-au scos şi tricourile de bucurie, probabil se temeau că arbitrul o să le arate cartonaşul galben sau mai ştiu eu ce", a declarat un suporter suedez.

Asta a fost cam singura reacţie pe care reporterii TimesNewRoman.ro au putut să o obţină după meci. Jucătoarele n-au vrut să dea niciun interviu, practic ne-au tratat cu fundul.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Dan | Saturday, 27.02.2010 14:15 Sport

National Cinematografic