rada_rapid_bani_taxi_cantonamentAntrenorul Rapidului, Marian Rada, susţine că în timpul cantonamentului unul din jucători ar fi încercat să fugă, însă tentativa acestuia a fost zădărnicită de faptul că nu avea bani de taxi.

Incidentul arată situaţia extrem de neplăcută a jucătorilor Rapidului, care au uitat semnificaţia cuvântului "salariu", pentru că nu şi-au mai primit banii de luni bune, din cauza situaţiei dificile a clubului, în prezent în insolvenţă.

"Se pare că ar fi chemat un taxi de pe telefonul femeii de serviciu, pentru că el nu avea credit. Taximetristul a văzut însă că are echipament de jucător al Rapidului şi din fericire şi-a dat seama că e vorba de ceva necurat. L-a rugat pe jucător să-i arate banii de cursă. În momentul acela jucătorul a încercat să fugă", susţine Marian Rada, care promite că astfel de incidente nu se vor repeta.

Tentativa jucătorului e considerată de patronul George Copos drept "un precedent periculos", Copos declarând că jucătorul respectiv va fi amendat cu salariul pe 3 luni pentru fapta sa.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Thursday, 04.04.2013 17:27 Sport

National Cinematografic