mihaita_plesan_steaua_copyDisperare la Steaua! Jocul din ce în ce mai prost al lui Cristi Tănase l-a făcut pe antrenorul Laurențiu Reghecampf să recurgă la un gest aparent inexplicabil: i-a cerut patronului Gigi Becali să îl transfere de urgență pe Mihăiță Pleșan. Fotbalistul a acceptat imediat oferta, mai ales că, spune el, este stelist de mic, deci a ales cu inima, la fel cum s-a întâmplat când s-a transferat la Dinamo, Timișoara sau FC Volga.

”Reghe mi-a zis că nu mai știe ce să-i facă lui Tănase, că să i-l aduc pe Pleșan, că pe lângă el până și Tănase pare fotbalist”, a explicat Gigi Becali. ”Mi-a zis că altă șansă să scăpăm de Tănase nu avem. Și așa e, la cum joacă Tănase acum, nici în liga a III-a din Liechtenstein nu am șanse să-l vând. Sper doar să nu mă trezesc că rămân amândoi jucătorii la Steaua, și Pleșan, și Tănase, că mă las de fotbal dacă se ajunge la așa ceva.”

De forma proastă a lui Tănase se plâng mai nou chiar și patronii cluburilor de fițe din București. ”De la o vreme trage de o sticlă de whisky și câte 3 ore. El, care nu avea nevoie de mai mult de o oră ca să dea gata o sticlă! Nu mai dă același randament pentru nota noastră de plată, și e păcat”, s-a plâns patronul clubului Bamboo.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Sunday, 07.04.2013 10:28 Sport

National Cinematografic