ras_isteric_anafMai mulţi bugetari au trecut prin crize de râs isteric în sediul ANAF, în momentul depunerii declaraţiilor de venit de către jucătorii echipei Rapid.

"Aveau hârtiuţele completate, stăteau cuminţi la coadă. Când m-am uitat, am văzut că erau nişte sume derizorii. Păi, pentru banii ăştia nici nu merita să vină până aici", a comentat Mariana, casieriţă la ANAF.

Bugetarii din sediul ANAF, impresionaţi de sumele infime câştigate de rapidişti, au strâng în grabă  circa 100 RON, pentru ca Rapidiştii să-şi poată cumpăra bilete de autobuz cu care să se întoarcă acasă.

Casierii susţin că la Pancu a fost cel mai dificil, pentru că acesta avea un venit negativ, din cauza amenzilor aplicate de George Copos, iar situaţia încă nu a fost reglementată în legislaţia românească.

"În mod normal ar fi trebuit să le aplicăm şi o mică amendă, pentru că au depăşit cu câteva zile termenul legal de depunere a declaraţiilor. I-am iertat însă, pentru că ne-au explicat că abia acum au reuşit să strângă suficienţi bani ca să-şi tragă la xerox declaraţiile", a mai comentat casieriţa ANAF.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Monday, 03.06.2013 05:22 Sport

National Cinematografic