gigi_becali_a_atacat_o_troitaCondamnat încă o dată, de data aceasta în dosarul “Valiza”, Gigi Becali a răbufnit în faţa tribunalului şi a acuzat călugării de la muntele Athos de malpraxis monahal: “Mi-au spus rugăciunea de potenţă în loc s-o bage pe aia de eliberare. Sunt terminat. Au confundat eliberarea cu slobozirea”.

Gigi spune că rugăciunea a fost rostită în greacă şi nu a înţeles că monahii de la Athos s-au rugat pentru altceva. “Îmi doreau carbastanul mare, până la genunchi, tare precum un trunchi de stejar tânăr, poftă de viaţă. Mi-au dezlegat şi cununiile, i-am înnebunit pe colegi la duşuri, am alergat după ei până au căpiat”, a povestit latifundiarul din Pipera.

Gardienii de la Rahova au consemnat în raportul oficial al unităţii că Gigi devenise foarte agitat în ultimele zile. “Deţinutul cu nr 60834 a fost foarte neliniştit în ultima vreme, seara adormea numai după 6-7 lăbi făcute cu furie”.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Tuesday, 04.06.2013 17:15 Sport

National Cinematografic