Dansatoarea mulatră Laurette susţine că Pulhac i-a propus o partidă de sex în trei cu el şi cu Torje. Tânăra se declară jignită de avansurile dinamovistului, spune că Pulhac a privit-o ca pe un obiect. Ea se bucură că n-a dat curs propunerii, pentru ca s-ar fi simţit folosită.


„Pulhac a vrut să se folosească de mine ca să ajungă în pat cu Torje”, a declarat Laurette pentru TimesNewRoman.ro. “E incredibil cum privesc fotbaliştii femeile, ca pe nişte obiecte cu care îţi faci treaba şi pe urmă le abandonezi."

Laurette a mărturisit că şi jucătorii homosexuali de la Minerul Lupeni i-au făcut avansuri:

“Şi ei mi-au propus o partidă de sex în grup, dar i-am refuzat şi văd că s-au descurcat singuri până la urmă. Oricum, ştiam că ei vor, de fapt, să se folosească de mine ca să ajungă în pat unii cu ceilalţi, am simţit eu că nu e atracţie animalică sinceră din partea lor.”

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Dan | Sunday, 07.03.2010 12:46 Sport

National Cinematografic