nadia_comaneci_tigariCunoscuta sportivă Nadia Comăneci a demarat o campanie de încurajare a obiceiurilor sănătoase printre elevii bucureşteni, sfătuindu-i pe aceştia să se apuce de fumat de la vârste fragede. "După ce mănânci nişte pâine cu margarină îţi trebuie ceva să-ţi treacă amăreala din gât", a declarat Nadia.

Aceasta a precizat că fumatul este un obicei firesc, în concordanţă cu filosofia ei de viaţă, "cui pe cui se scoate". "Dacă haleşti multă pâine cu margarină te îngraşi. Fumatul ajută la slăbit, mai taie pofta de mâncare. N-aţi văzut câţi copii obezi avem prin şcolile din România?"

Legendara sportivă a povestit că, şi acum, îi face pacheţel copilului când îl trimite la şcoală. "Îi pun o cutie cu margarină, o lingură, un pachet de ţigări şi o brichetă. Nu vreau să se facă de ruşine, să ajungă să ceară ţigări de la colegi, avem şi noi un statut".
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 18.07.2013 15:27 Sport

National Cinematografic