Sătul de atacurile lui Gigi Becali, care în ultimele zile a declarat despre el ba că e travestit, ba că are păsărică, Mimi Meme Stoica a decis să ia atitudine. Pentru ca absolut nimeni, nici măcar Gigi Becali, să nu îi mai poată pune la îndoială masculinitatea, Meme Stoica e hotărât să-şi facă o operaţie de schimbare de sex. Se pare că lui Meme i-a venit ideea după ce s-a sfătuit timp de mai multe zile cu Nikita, singura femeie care e considerată bărbat de toată lumea, inclusiv de părinţii ei. „Da, întâlnirea cu Nikita mi-a schimbat viaţa”, ne-a declarat managerul general al Unirii Urziceni.

Acesta a adăugat că se va ocupa personal de găsirea unui donator de la care să preia dotările specifice unui mascul. „Doctorii mi-au propus să folosim un donator din baza lor de date, dar ori nu mi-a plăcut dimensiunea, ori m-a deranjat culoarea. Apoi am realizat că cel mai bine mă ocup eu de aspectul acesta, doar asta fac şi în fotbal. Pentru că eu nu sunt un simplu manager general, eu sunt în primul rând scouter, un om care caută şi găseşte fotbalişti. Şi nu orice fel de fotbalişti, ci, fără falsă modestie, scule de fotbalişti. La fel cum am găsit un Elton pentru Steaua, sunt convins că o să găsesc un donator la fel de sculă şi pentru operaţia mea.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 10.03.2010 00:00 Sport

National Cinematografic