bariera_trenAncheta privind accidentul în care şi-a pierdut viaţa finul lui Gigi Becali a scos la iveală un martor surpriză. Astfel se pare că a existat şi un supravieţuitor: un bărbat care se afla în portbagajul maşinii. “Am simţit cum maşina ia viteză din ce în ce mai mare, apoi buf, bubuitura. Mi s-a dezlegat şi sfoara cu care eram legat, atât de puternic a fost impactul”, povesteşte bărbatul.

Acesta a reuşit să audă frânturi din conversaţiile celor care se aflau în maşină. “Nu se auzea prea bine, că maşina e destul de etanşă, dar ei au crezut că bariera e pusă pentru tren, să oprească, atunci când trece Bentley-ul”, îşi aminteşte bărbatul.

În urma impactului şoferul a murit pe loc. Conform apropiaţilor, autovehiculul este doar unul dintre cele 30 de Bentley-uri din garajul decedatului.

Autor: Luchian Abel

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Saturday, 20.07.2013 02:55 Sport

National Cinematografic