meme_stoica_schimbare_vestimentaraPentru a scăpa de înjurăturile şi propunerile indecente cu tentă sexuală de care are parte de fiecare dată când e recunoscută pe stradă, Meme Stoica a decis să ia măsuri. Şi, din câte se pare, acestea sunt eficiente, Meme nemaifiind recunoscută pe stradă de nimeni, de mai bine de o săptămână.

„Meme e dată dracului, a avut o idee genială”, povesteşte un apropiat al stelistei, care i-a fost iubit în facultate. „A renunţat complet la machiaj, zici că e altă persoană, până si eu abia am recunoscut-o. Ba, mai mult, nici nu mai umblă pe tocuri, ca până acum, astfel că şansele ca cineva care o ştie de la televizor s-o recunoască sunt minime.”

Meme Stoica are şi un plan de rezervă, în caz că simpla renunţare la machiaj şi la straiele femeieşti nu va suficientă pentru ca lumea să nu o mai recunoască pe stradă, povesteşte acelaşi apropiat. „Cu prima pe care o va primi dacă Steaua se va califica în grupele Ligii Campionilor are de gând să-şi facă o operaţie de schimbare de sex, să devină bărbat. Dar asta, repet, doar dacă va fi cazul.”

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Friday, 09.08.2013 16:06 Sport

National Cinematografic