meme_stoica_schimbare_vestimentaraPentru a scăpa de înjurăturile şi propunerile indecente cu tentă sexuală de care are parte de fiecare dată când e recunoscută pe stradă, Meme Stoica a decis să ia măsuri. Şi, din câte se pare, acestea sunt eficiente, Meme nemaifiind recunoscută pe stradă de nimeni, de mai bine de o săptămână.

„Meme e dată dracului, a avut o idee genială”, povesteşte un apropiat al stelistei, care i-a fost iubit în facultate. „A renunţat complet la machiaj, zici că e altă persoană, până si eu abia am recunoscut-o. Ba, mai mult, nici nu mai umblă pe tocuri, ca până acum, astfel că şansele ca cineva care o ştie de la televizor s-o recunoască sunt minime.”

Meme Stoica are şi un plan de rezervă, în caz că simpla renunţare la machiaj şi la straiele femeieşti nu va suficientă pentru ca lumea să nu o mai recunoască pe stradă, povesteşte acelaşi apropiat. „Cu prima pe care o va primi dacă Steaua se va califica în grupele Ligii Campionilor are de gând să-şi facă o operaţie de schimbare de sex, să devină bărbat. Dar asta, repet, doar dacă va fi cazul.”
beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Friday, 09.08.2013 16:06 Sport

National Cinematografic