A apărut covridogul pentru șahiști, cu chiftele în loc de cârnat

Șahul devine un sport tot mai popular în țara noastră! Un mare lanț de covrigării a lansat covridogul cu chiftele, care imită perfect bilele anale folosite de marii jucători, ceea ce îi va ajuta pe aproape toți românii să înțeleagă mai bine cum se joacă șahul și mai ales cum trișează marii maeștri.

”Se recomandă înghițire noului tip de covridog în întregime, pentru ca rectul să se obișnuiască cu sferele și să înceapă încet-încet să deslujească tainele comunicării mișcărilor de șah prin vibrații în intestinul gros”, explică Magnus Carlsen, cel mai mare jucător de șah din lume (non-rus).

De la lansarea noului covridog, românii testează noi și noi scheme tactice de șah, iar străzile sunt pline de chibiți care își dau unii altora ponturi și indicații șahiste, care pentru profani seamănă mai degrabă cu niște bășini: ”E vorba de feedback rectal. Trebuie să știi nu doar să primești informații de la bile, ci și să știi cum să le apeși ca să le trimiți partenerilor detalii despre strategia ta”, explică Marian Coltea, pasionat de șah, covridogi și teoria informației.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
4 octombrie 2022 23:44
Citește mai mult despre: chiftele covridog șah

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult