A apărut o școală de schi pe DN1, ca să înveți să schiezi cât stai în trafic

Ambuteiajul de pe DN1 dă naştere unor idei de-a dreptul ingenioase! Un antreprenor din Comarnic a deschis o şcoală de schi pe marginea drumului, unde şoferii care se îndreaptă spre Valea Prahovei pot învăţa principiile de bază ale frumosului sport de iarnă chiar în timp ce aşteaptă la celebra coadă.

„E simplu. Poţi deschide geamul şi asculta lecţii teoretice, sau te poţi da jos zece minute, un sfert de oră, să încerci schiurile şi să te dai pe derdeluşul ăsta din faţa casei mele. Nu mă pricep eu foarte bine la schi, da’ decât să stai degeaba în maşină, mai bine faci nişte mişcare”, explică Eusebiu Grozavu, autoproclamatul monitor de schi.

„E chiar distractiv. Când aud claxonul înseamnă că a pornit coada şi e timpul să mă îndrept spre maşină, s-o mai mişc câţiva metri”, spune George, unul dintre primii clienţi ai şcolii improvizate.

„Totuşi, când ajung la Azuga, vreau să fac nişte cursuri serioase de schi, poate şi nişte snowboard. Da’ cu instructori reali, pe o pârtie reală, nu la marginea şoselei. Pentru asta mă bazez mai degrabă pe Aventoria“, adaugă turistul, bucuros că mai are puţin până la munte.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

21 ianuarie 2022 15:55
Citește mai mult despre: DN1 schi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult