A apărut suportul de şaorma pentru biciclete, destinat celor care vor să se îngraşe în timp ce slăbesc

O inovație din domeniul bicicletelor va face mii de români fericiți: este vorba despre suportul pentru șaorma, cu ajutorul căruia le va fi mult mai la îndemână bicicliștilor autohtoni să pună ceva kilograme în plus, în timp ce dau altele jos, pedalând. Foarte versatil, suportul poate fi atașat în orice parte a bicicletei: pe ghidon, pe coarne, sau chiar sub șa, pentru cei care vor să ferească șaorma de privirile celor din jur.

“O idee minunată. Nu vă spun de câte ori am simțit nevoia, în timp ce pedalam prin traficul din București, să iau o îmbucătură răcoritoare de detoate, dar pur și simplu nu aveam unde să țin șaorma, dacă o luam de la Dristor, spre exemplu. Vă dați seama, nu puteam să merg cu ea în mână și să las dâre de maioneză, era păcat de maioneză”, spune Vlad P., biciclist și gurmand.

Suportul pentru șaorma vine și cu accesorii. Astfel, pentru câțiva lei în plus, bicicliștii pot achiziționa o cască specială, ce oferă, pe lângă protecție, și gustoasele sosuri specifice. Acestea se vor afla în două recipiente poziționate în părțile laterale, maioneza, ketchup-ul sau sosul de usturoi putând fi sorbite de biciclist prin două paie.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Luchian
20 august 2014 00:29
Citește mai mult despre: biciclete fast food saorma slabire

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult