Evoluția e un proces continuu și asta se vede în Munții Carpați, unde un urs a devenit atât de obișnuit cu turiștii încât a dezvoltat o metodă sportivă de capturare. Ursul nu-i mai sfâșie, ci îi prinde, îi pupă și le dă drumul.urs_sportiv.jpg

”Mie mi-a dat două castane, mi-a ciufulit părul și mi-a zis «Hai, dă-i drumu de-aici, că văd că ești însurat, ai suferit destul»”, spune Marian Coltea, turist prins și eliberat de ursul sportiv. Există și turiști care spun că ursul nu e chiar atât de prietenos, și că ar fi fost agresați de ursul respectiv, dar alte surse din grup spun că ”n-ar trebui să-i credeți pe moldovenii ăia bețivi”.

Pădurarul din zonă declară că ursul nu-i prinde chiar pe toți turiștii și pe unii nici nu-i pupă, mai ales pe cei din județele pesediste, pentru că au tendința să miroasă urât.

Autoritățile caută ursul evoluat ca să-l împuște, pentru că ”un adevărat urs sportiv ar sparge semințe și ar ține cu FCSB”, potrivit prefectului de Prahova.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Saturday, 26.05.2018 08:24 Sport

National Cinematografic