Redactorul-șef al Gazetei Sporturilor, Cătălin Tolontan, și-a lăsat azi colegii cu gura căscată, după ce a apărut în redacție îmbrăcat în judecător. Mai mult, era încălțat cu pantofii săi de nuntă, un superb exemplar de pantofi sport de culoare albă, cu dungi negre și verzi pe cele două laturi.

tolontan_judecator_redactia_gsp.jpg ”Mă ajută să mă concentrez mai bine la dosarul «Gala Bute», de care mă ocup de patru ani”, s-a justificat Tolontan în fațe colegilor – deși, evident, nimeni nu l-a întrebat de ce este îmbrăcat în judecător. Se pare că Tolontan și-a făcut și un tatuaj cu sigla DNA, plus unul cu bustul stilizat al Laurei Codruța Kövesi.

Prima reacție a venit din partea Ministerului Justiției, care l-a anunțat pe Cătălin Tolontan că își poate alege un post de judecător în orice oraș din țară, fără nici un fel de examen. Tolontan a refuzat însă politicos, spunând că nici un post sub cel de judecător al Curții Constituționale nu îl interesează.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 02.03.2015 18:30 Sport

National Cinematografic