Recent, cititorii de tabloide au aflat despre drama teribilă prin care trece finanţatorul FCSB: o chelie galopantă care îi macină, unul câte unul, firele de păr de pe scalp.

Din fericire, există un leac pentru boala devastatoare a lui nea Gigi! Potrivit unor apropiaţi, Becali s-ar fi programat deja pentru un implant de păr experimental.

gigi_becali_implant_lana.jpg
"Nu mai e niciun secret: Gigi îşi face implant de lână, de la oi! E singura şansă de a învinge o alopecie atât de extinsă", a confirmat un cercetător al Institutului pentru Păr "Gheorghe Gheorghiu" din Venus. "Şansele ca lâna să fie compatibilă cu scalpul uman sunt destul de mici, dar ne bazăm pe faptul că Becali a mâncat toată viaţa brânză bună, devenind el însuşi un fel de hibrid ovină-om."

Reprezentanţii Bisericii au protestat împotriva deciziei lui Becali, considerând că această joacă de-a dumnezeu nu e deloc oportună. "Implant de lână de oaie? Ce-o să urmeze? Implant de penis de cal?", a exclamat preotul paroh din Pipera. "De la Trăistariu n-aveam aşteptări, dar în tine aveam încredere, nea Gigi."

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Monday, 11.04.2016 13:09 Sport

National Cinematografic