A scăpat de chelie! Gigi Becali îşi face implant de lână

Recent, cititorii de tabloide au aflat despre drama teribilă prin care trece finanţatorul FCSB: o chelie galopantă care îi macină, unul câte unul, firele de păr de pe scalp.

Din fericire, există un leac pentru boala devastatoare a lui nea Gigi! Potrivit unor apropiaţi, Becali s-ar fi programat deja pentru un implant de păr experimental.

„Nu mai e niciun secret: Gigi îşi face implant de lână, de la oi! E singura şansă de a învinge o alopecie atât de extinsă”, a confirmat un cercetător al Institutului pentru Păr „Gheorghe Gheorghiu” din Venus. „Şansele ca lâna să fie compatibilă cu scalpul uman sunt destul de mici, dar ne bazăm pe faptul că Becali a mâncat toată viaţa brânză bună, devenind el însuşi un fel de hibrid ovină-om.”

Reprezentanţii Bisericii au protestat împotriva deciziei lui Becali, considerând că această joacă de-a dumnezeu nu e deloc oportună. „Implant de lână de oaie? Ce-o să urmeze? Implant de penis de cal?”, a exclamat preotul paroh din Pipera. „De la Trăistariu n-aveam aşteptări, dar în tine aveam încredere, nea Gigi.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
11 aprilie 2016 11:09
Citește mai mult despre: chelie gigi becali implant lana păr traistariu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult