Toți bărbații au suferit crunt acum aproximativ 8 ani, când Simona Halep a decis să-și facă o operație de micșorare a sânilor. Fără exagerare, decizia Simonei a bulversat capacitatea de înțelegere a bărbaților mai mult decât conceptele de cerc pătrat și de pesedist onest la un loc. Pe scurt, un an negru în istoria masculinității.halep_sani_inainte_dupa.jpg

Acum însă, după ce Halep a bătut-o pe Ostapenko și și-a asigurat locul 1 în clasamentul WTA, bărbații au trecut peste șoc și au iertat-o pe Simona Halep pentru gestul de neînțeles făcut când avea 18 ani. ”Bărbații trebuie să treacă peste orgoliu și să recunoască că locul 1 în clasamentul mondial compensează micșorarea sânilor. Bravo, Simona!”, a exclamat reputatul bărbat Decebal Popescu.

Totuși, acesta atrage atenția că gestul Simonei de acum 8 ani nu ar trebui să devină inspirație pentru alte femei. ”Simona este o excepție și ar trebui să rămână o excepție”, spune reputatul bărbat. ”Într-o viață de bărbat poți doar o singură dată să ierți o micșorare de sâni, deci nici o femeie n-ar mai trebui să facă așa ceva în următorii 50 de ani măcar.”

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Saturday, 07.10.2017 11:43 Sport

National Cinematografic