Acum că a ajuns numărul 1 mondial, Halep a fost în sfârșit iertată de bărbați pentru că și-a micșorat sânii

Toți bărbații au suferit crunt acum aproximativ 8 ani, când Simona Halep a decis să-și facă o operație de micșorare a sânilor. Fără exagerare, decizia Simonei a bulversat capacitatea de înțelegere a bărbaților mai mult decât conceptele de cerc pătrat și de pesedist onest la un loc. Pe scurt, un an negru în istoria masculinității.

Acum însă, după ce Halep a bătut-o pe Ostapenko și și-a asigurat locul 1 în clasamentul WTA, bărbații au trecut peste șoc și au iertat-o pe Simona Halep pentru gestul de neînțeles făcut când avea 18 ani. ”Bărbații trebuie să treacă peste orgoliu și să recunoască că locul 1 în clasamentul mondial compensează micșorarea sânilor. Bravo, Simona!”, a exclamat reputatul bărbat Decebal Popescu.

Totuși, acesta atrage atenția că gestul Simonei de acum 8 ani nu ar trebui să devină inspirație pentru alte femei. ”Simona este o excepție și ar trebui să rămână o excepție”, spune reputatul bărbat. ”Într-o viață de bărbat poți doar o singură dată să ierți o micșorare de sâni, deci nici o femeie n-ar mai trebui să facă așa ceva în următorii 50 de ani măcar.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
7 octombrie 2017 11:43
Citește mai mult despre: operatie sani simona halep

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult