Acuzații grave la adresa lui Nicușor Dan. Într-un document se spune că e fan Dinamo

Campania electorală devine tot mai murdară, pe ultima sută de metri. După fabricarea unui așa-zis dosar la Securitate, Nicușor Dan este acuzat din nou, de data asta cu lucruri mult mai grave și mai dezgustătoare.

Primarul Capitalei este acuzat nici mai mult nici mai puțin că ar fi fost și probabil încă este fan Dinamo. Acuzația fără precedent este însoțită de fotografii care îl arată pe Nicușor Dan în echipament dinamovist, cu fanioane și embleme ale clubului.

Șansele lui Nicușor scad dramatic în urma acestor acuzații, din moment ce în București absolut nimeni nu-și asumă să țină cu fosta echipă Dinamo, o rușine a fotbalului și a sportului în general. ”Nu aș pune ștampila pe un fan Dinamo nici dacă mi-ar promite o ladă de bere, standardul pe care mă vând eu de obicei”, declară Marian Coltea, alegător din zona Lujerului.

Nicușor Dan neagă acuzațiile și susține vehement că el nu doar că nu știe nimic despre Dinamo, dar el nici nu ține cu vreo echipă, nu cunoaște regulile fotbalului, n-a văzut niciodată vreun meci din simplul motiv că este un autist savant.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
5 iunie 2024 15:22
Citește mai mult despre: Nicușor Dan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult