Adevărații eroi! Băutorii de bere au trebuit să bea și în locul putorilor care au alergat la maraton

Facebook-ul s-a umplut azi de imagini cu persoane care au alergat duminică la semimaratonul din București. Doar că, în loc să fie apostrofați pentru gestul lor incalificabil, toți au primit la comentarii felicitări pentru ”performanță”.

Situația este cu atât mai scandaloasă cu cât adevărații eroi, băutorii de bere care au trebuit să bea dublu duminică, astfel încât economia să nu sufere din cauza putorilor care au alergat la semimaraton, rămân în anonimat.

”În loc să consume bere ca să stimuleze economia, cei care au alergat la semimaraton au ales să producă dioxid de carbon”, acuză reputatul bărbat Decebal Popescu. ”Ca să nu mai zic că nici măcarr n-au alergat un maraton întreg, ci abia jumătate din el. Nu înțeleg de ce s-au mai dus, dacă sunt atât de nepregătiți.”

Dacă cei care au alergat la semimaraton ar avea un minim de decență, situația ar fi exact invers: ei ar rămâne anonimi, nu ar pune pe Facebook imagini cu ei alergând, în timp ce eroii care au dus greul economiei ar avea statuie în Centrul Vechi.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
18 mai 2015 16:48
Citește mai mult despre: bere maraton

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult