Adrian Mutu a fost prezentat deja oficial în cluburile de noapte din Ploieşti

Cel mai important transfer al acestui mercato, fostul fotbalist Adrian Mutu, a fost prezentat oficial azi-noapte, cu mult fast, în cluburile din Ploieşti unde va activa cel puţin un an şi jumătate, cât prevede contractul său încheiat cu formaţia de fotbal sportiv Petrolul.

În aplauzele asistenţei, Adrian Mutu a făcut câte jonglerii cu o biluţă după care a tras de la linia de 7 metri, de la cea de 11 metri precum şi din semicerc. Pe la miezul nopţii, după ce a termina încălzirea, Mutu a reuşit să marcheze pentru prima oara, spre bucuria fanelor venite să-l admire.

Când a marcat a treia oară, fostul fotbalist şi-a aruncat tricoul în tribune, să aibă şi galeria o amintire. Mutu a promis că va încerca, pe cât posibil, să nu dezamăgească şi să joace etapă de etapă pentru a putea spera ca din sezonul viitor să ajungă din nou în atenţia marilor cluburi europene.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
13 ianuarie 2014 14:01

Alte articole

Vezi mai mult