Adrian Mutu a fost un copil precoce: trăgea lapte praf pe nas când era mic

Ajuns la 34 de ani, Adrian Mutu a povestit într-un tabloid câteva lucruri mai puţin ştiute din copilăria sa. De exemplu, puţină lume ştie că Briliantul a fost un copil precoce, obişnuind să tragă lapte praf pe nas încă de la câteva luni. Mutu spune că şi acum obişnuieşte să mai tragă pe nas, doar că între timp a înlocuit laptele praf cu un praf gândit special pentru adulţi.

“Nu suportam laptele praf preparat cu apă, nu-mi plăcea deloc gustul pe care îl avea. În schimb, eram înnebunit să-l trag pe nas. Din câte am înţeles, tras pe nas se absoarbe mult mai bine de către organism, lucru care m-a ajutat să cresc armonios”, a povestit Adi Mutu.

Jucătorul îşi aminteşte că tot din perioada copilăriei i se trage şi antipatia faţă de chelneri. “Dacă alţi copii aveau soldăţei de jucărie, eu mă distram cu chelnăraşi de plastic”, a rememorat Mutu. “Le rupeam capetele, picioarele, îi aruncam în toaletă, de la etaj, uneori le dădeam şi foc. A fost o perioadă frumoasă, care mi-a format caracterul de acum”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
9 ianuarie 2013 20:01

Alte articole

Vezi mai mult