Adrian Mutu: „Nu închideţi magazinele de vise! Etnobotanicele vă pot schimba viaţa”

Adrian Mutu a făcut un apel la calm, la moderaţie şi la dialog: „Staţi să ne mai gândim, să mai analizăm… Să punem în balanţă avantajele şi dezavantajele drogurilor”, a spus fotbalistul Fiorentinei. „Ce ne facem dacă noi interzicem acum etnobotanicele şi mai târziu ne dăm seama că sunt bune?

adrian_mutu_sustine_etnobotaniceleTentativa Guvernului de a închide magazinele de vise l-a determinat pe Adrian Mutu să rupă tăcerea. Fotbalistul n-a vrut să condamne consumul de plante etnobotanice, ci a preferat să facă un apel la calm, la moderaţie şi la dialog: „Staţi să ne mai gândim, să analizăm, să punem în balanţă avantajele şi dezavantajele drogurilor”, a spus fotbalistul Fiorentinei. „Ce ne facem dacă noi interzicem acum etnobotanicele şi mai târziu ne dăm seama că sunt bune? Cum o să le mai fumăm?”, a întrebat filosofic fotbalistul.

Deşi există zeci de specialişti care susţin interzicerea plantelor etnobotanice, autoritatea lui Mutu în domeniul drogurilor este încă de necontestat. Revoltat de ignoranţa guvernanţilor, Mutu a declarat: „Nu mai pot să tac şi să văd cum sute de tineri atacanţi şi mijlocaşi ofensivi sunt priviţi ca nişte simpli consumatori de droguri. Haideţi să le dăm o şansă acestor tineri, şi o să vedeţi că mulţi dintre ei vor face o carieră sportivă strălucită şi vor trece la cocaină.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
18 februarie 2011 15:36

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult