Adrian Mutu va plăti amenda de 150.000 de euro către Fiorentina în monede

Adrian Mutu este extrem de supărat pe şefii Fiorentinei pentru amenda de 150.000 de euro pe care a primit-o şi vrea să se răzbune cu orice preţ. În loc să rupă tăcerea, cum poate era firesc, el va apela la o formă inedită de protest, respectiv va plăti cei 150.000 de euro în monede de 1 eurocent.

În ultimele zile, Mutu a luat la rând toţi cerşetorii români din Florenţa ca să schimbe bancotele în monede de 1 eurocent. Conştient însă că nu va reuşi să schimbe în monede 150.000 de euro doar cu ajutorul cerşetorilor din Florenţa, Mutu a bătut palma cu liderul cerşetorilor români din Italia, care îi va pune la dispoziţie, în schimbul unui procent, toate monedele adunate de cerşetorii români din Italia. Mutu speră ca în maxim o săptămână să schimbe toţi banii pentru amendă.

Fotbalistul e foarte încântat de ideea sa şi chiar se gândeşte să schimbe bancnote în monede şi după ce plăteşte amenda. Dacă totul merge bine, el spune ca va deschide mai multe magazine de fise, atât în România, cât şi în Italia.

Demersul lui Mutu a ajuns şi la urechile şefilor Fiorentinei, care au postat pe site-ul oficial un anunţ scurt: „Adrian Mutu e plin de fise, motiv pentru care va primi regulat amenzi, până îi scoatem fisele din cap. Se va alege praful de cariera lui Mutu.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
13 ianuarie 2011 15:39

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult