Alexandru Tudor a atins Ortodoxie level 99 și levitează deasupra palatului lui Becali

Călugărul Alexandru Tudor, meta-monahul care lucrează ca și consilier al omului de afaceri Gigi Becali a profitat de postul Crăciunului pentru a-și extinde puterile creștine și a reușit, prin isihasm prelungit, să obțină nivelul 99 la Ortodoxie. Imediat ce a avut loc minunea, o lumină s-a pogorât asupra acestuia și l-a transportat din jilțul în care stă lângă Gigi direct în fața Palatului, unde levitează acum și răspândește o mireasmă plăcută.

Becali, adept al unei secte creștine care-l obligă ca la fiecare rugăciune să aibă și o părere despre ceva a ieșit de urgență afară și a încercat să-l dea jos din levitație pe Alexandru Tudor cu o mătură. Patronul FCSB a invocat că prezența divină atrage cerșetorii și că mirul căzut pe treptele palatului s-ar putea transforma în polei, și poate alunecă o babă și-și rupe gâtul.

Alexandru Tudor plutește acum la 4 metri deasupra solului în fața intrării la palat. Acesta vorbește în mai multe limbi rostind adevăruri misterioase și îndeamnă oamenii la pocăință și iertare, avertizând că ziua judecății este aproape.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

23 decembrie 2022 16:05
Citește mai mult despre: alexandru tudor gigi becali ortodoxie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult