Alte bannere scandaloase de la România – Kosovo

Ultrașii din Caracal au afișat și ei un banner politic, cu mesajul „România e România”.

Buzăul a fost reprezentat de un banner tranșant: „Ăi, cum sî fii Buzîău în Muolduova, șini vu-o păcălit în halu ista?!”

Pentru că pe cel scris apucase deja să-l mănânce, o doamnă senator a fost nevoită să-și zbiere, ca de obicei, banner-ul cu mesajul: „Mânca-v-aș, faceți și voi șaormile ălea MUUU!…LT mai mari” (la faza cu „muuu” reușind performanța de-a fi recunoscută de întreg stadionul).

Președinția României a afișat un mesaj de încurajare pentru tricolori din partea lui Klaus Iohannis: un banner complet galben, fără niciun cuvânt pe el.

Mai mulți spectatori străini au vrut să arate că în sfârșit le e clar care-i capitala României. Bucuroși de reușită, ei au ținut în permanență un mare banner cu inscripția „Budapest is Bucharest”.

Indisponibil din cauza accidentării, fostul căpitan Vlad Chichireș i-a îngrozit pe români, convinși că luăm bătaie și cu om în plus, după ce i-au citit banner-ul de încurajare: „Sunt acolo, cu voi, în teren!”

Câteva bătrânele venite tocmai din Germania au profitat de transmisia TV prelungită prin întreruperea meciului pentru a-și expune un banner de mică publicitate cu mesajul „Ne vindem Golfurile stare excelentă / Nu le-am condus nici la piață c-am dat comenzi acasă.”

Toată presa o critică din nou pe Prima Doamnă. Carmen Iohannis e acuzată că iar a afișat un banner prea scurt, care lăsa să se vadă indecent genunchii spectatorilor din primele rânduri.

Câțiva fani confuzi au arborat ceea ce se numește bannerul-sondaj: spectatorii erau invitați să răspundă prin flegme la întrebarea „fcsb ie stiaua?” La finalul serii s-au înregistrat: 12 flegme la rubrica „DA”, 249 la „NU”, respectiv 33.719 la „ce căcat a aia un/o fîcîsîbî?!”

Intenționând doar să-i încurajeze pe ciocoflenderii în galben din teren cu „un mesaj de suflet, mă, vă pup și vă iubesc pe toț’!”, Florin Piersic a reușit să intre în Cartea Recordurilor cu cel mai lung banner afișat la un eveniment sportiv.

Cât meciul a fost întrerupt, în tribune a fost zărit un nepalez cu o cutie Glovo în spate, pedalând în viteză ca să i se vadă fluturând bannerul prin care cerea indicații: „Me no find adres where go? you hav order nais fud! yes pliz tank yu!”

Din lac în puț! După ce s-au refugiat la cabine de spaima unor vorbe pe-o cârpă, kosovarii au fost întâmpinați în vestiar de mesaje afișate de o doamnă mondenă, printre care „FĂTĂLĂILOR” sau „…și ce-i cu șorturile astea de vă lasă glezna goală, mă, nu vă e rușine?!”

La rându-i patriot naționalist, Gigi Becali a vrut și el banner. Dar cum nu-l ducea mintea și ce să scrie pe el, l-a trimis în schimb pe Luțu în peluză să țină ostentativ o oaie și s-o fluture tot meciul.

După Untold, Gheboasă a reușit să-i oripileze și pe oaspeții de-aseară, afișând un banner pe care se citea refrenul „Ooo, ce kosovară frumoasă / Cum dă din găoază!”

Putea să rateze așa ocazie? La tribuna a doua, Costi Mocanu a ținut un banner cu unul din haioasele și inteligentele lui jocuri de cuvinte: „Stați liniștiți, KO SO VO tragem cu scor de neprezentare!”

Deși l-au afișat abia în minutele de prelungire, un grup de suporteri călare a susținut că primul banner din stadion a fost al lor, cu mesajul: „Erdély estem Hungaria mare!”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Harald
13 septembrie 2023 19:04
Citește mai mult despre: bannere Kosovo Romania stadion

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult