Ambuteiaje în pauza meciului Olanda-România: bărbaţii au năvălit toţi odată în toaletele barurilor

Imediat după fluierul de final al primei reprize a partidei Olanda-România, bărbaţii care urmăreau meciul în baruri efectiv au năvălit spre toaletă, ca să se uşureze de povara berilor consumate în primele 45 de minute. Din păcate, infrastructura toaletelor nu face faţă unor astfel de situaţii, astfel că au fost cazuri de microbişti care au aşteptat şi 10 minute până să le vină rândul la pisoar sau tron.

„Ar trebui puşi poliţişti la fiecare intrare la toaletă, ca să dirijeze fluxul de oameni. Eventual, puşi şi nişte jandarmi, care să-i evacueze cu forţa pe cei care stau mai mult de 1 minut la toaletă. Eu deja am scăpat câţiva picuri de când aştept după unu’ care stă de 5 minute la budă. Nu mi se pare normal”, s-a revolta un fan al Naţionalei.

Un alt bărbat se plânge că, din cauza puhoiului de lume, nu poate să se uşureze în chiuvetă, aşa cum face de regulă când toaleta este ocupată şi el e singurul care aşteaptă la rând. Singurii bărbaţi cu chipuri relaxate sunt cei care au sacrificat ultimele 2 minute din prima repriză şi au mers la toaletă înainte de fluierul de final al acesteia.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
27 martie 2013 00:15

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult