Ana Maria Prodan nu vrea să-l lase pe Pancu la PMB: E promis la Al-Hilal!

Deja au apărut fisuri în echipa anunțată de Gabriela Firea pentru Primăria Capitalei. Deși era dat ca sigur la echipă, Pancu se pare că ar fi deja pe lista de rezerve și nu se știe dacă va intra pe lista finală, pentru că impresara lui, Ana Maria Prodan, spune că nu e liber de contract și ar vrea să-l transfere la Al-Hilal.

”Chiar dacă Prodan ar face diferența la centru și ar verticaliza bine jocul celor din echipa de consilieri ai doamnei Gabi, eu fără un comision substanțial nu am cum să-l las să joace”, a explicat Ana Maria Prodan.

Chiar și Prodan a început să aibă rezerve, pentru că la Al-Hilal măcar ar avea apă caldă și curent electric, nu ca în București: ”M-am obișnuit cu un standard, totuși. Pentru ăștia mai vechi, nea Puiu Iordănescul, nea Mitică Dragomir, e posibil să fie mai ușor, că ei au jucat mult în comunism, știu cum e”. Se spune însă și că Pancu n-ar vrea să se plafoneze într-un oraș de divizie județeană: ”Totuși, primarul Bucureștiului e din Voluntari. La Al-Hilal discut cu șeici, cu emiri, nu cu țărani ca Firea sau Pandele” ar fi spus Pancu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
18 august 2020 13:10
Citește mai mult despre: prodan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult