Angajaţii Pro-ului care nu au hârtie semnată de Gigi Becali că sunt ok profesional vor fi daţi afară

Trustul Pro nu vrea să mai repete greşeala făcută cu Costi Ştucan, moderatorul care a fost dat afară la cererea lui Gigi Becali. Astfel, toţi angajaţii trustului Pro care activează în presa sau televiziunea sportivă au termen 30 de zile ca să obţină o hârtie semnată de Gigi Becali, din care să reiasă că patronul Stelei este de acord ca respectivii să lucreze în continuare în cadrul trustului Pro. Cei care nu obţin semnătura lui Becali vor fi daţi afară.

„Ceea ce a făcut Costi Ştucam este inadmisibil”, a tunat Felix Drăghici, şeful departamentului sport din trustul Pro. „Nu avea voie să prezinte şi să comenteze imaginile în care Gigi Becali îi transmitea lui Reghe ce schimbări să facă în meciul cu Chelsea, pe traseul Argăseală-Mache-Meme Stoica. Dacă nu ne cerea domnul deputat Becali să-l dăm afară de Ştucan, îl dădeam eu oricum, pentru lipsă pe profesionalism”.

Felix Drăghici spune că ideea ca subalternii săi să obţină girul lui Gigi Becali ca să-şi continue activitatea este singura metodă prin care astfel de incidente să nu se mai repete. „De aici încolo va răspunde domnul deputat Becali pentru ceea ca fac angajaţii Pro-ului, nu noi. Practic, oamenii noştri vor fi angajaţi de domnul Becali, deci mă îndoiesc că cineva din trustul Pro va ma scrie sau spune ceva de rău de domnia sa.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
12 martie 2013 15:03

Alte articole

Vezi mai mult