Antrenament anulat la Rapid: „Ne pândea administratorul pe scară, să plătim întreţinerea”

Jucătorii de la Rapid, precum şi antrenorul Marian Rada, au dezvăluit azi motivele anulării antrenamentului: rapidiştii n-au putut ieşi din apartamentele în care locuiesc, pentru că erau pândiţi de administrator pe scară.

„Avem restanţe mari la încălzire, nu ne-am primit salariile de luni bune, sunt şi penalizări, iar administratorul insistă, mă ameninţă. De fiecare dată când vreau să ies din bloc mă pândeşte de parcă ar fi ultimul apărător”, susţine Herea, vedeta Rapidului, care se pare că a acumulat datorii mari la întreţinere.

Rapidiştii susţin că situaţia e cu atât mai dificilă cu cât abia acum s-a afişat întreţinerea pe februarie, avizierul afişând sume pe care ei n-au de unde să le scoată. Jucătorii nu garantează nici prezenţa la meciurile din campionat, pentru că administratorii de bloc sunt extrem de vigilenţi şi au montat chiar şi camere video, pentru a-i depista şi a le cere banii de întreţinere.

Potrivit unor surse de la clubul Rapid, şi Pancu se află într-o situaţie asemănătoare, însă patronul George Copos susţine că plata salariilor nu este pe moment o opţiune la Rapid, iar jucătorii ar trebui să apeleze la rude şi prieteni pentru a-şi rezolva situaţia la întreţinere.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
2 aprilie 2013 15:54

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult