Antrenorii din Liga I critică sistemul de la Deveselu: „E mult prea defensiv!”

Chestionaţi despre sistemul antirachetă ce-ar putea intra în teren la Deveselu, antrenorii din prima ligă au fost destul de tranşanţi. Ei sunt nemulţumiţi de organizarea acestuia într-o formulă prea defensivă, care ucide din start speranţele pentru un război spectaculos, cu multe explozii – sarea şi piperul oricărei conflagraţii. „Este inadmisibil să te aperi în halul ăsta, mai ales pe teren propriu, unde ai şi populaţia civilă de partea ta”, spun ei.

Cei mai mulţi s-au arătat adepţii ofensivei, bazate pe cel mult o atingere de buton şi lansări de rachete pe flancuri. „Păi, pe vremea lui nea Halagian nu stăteai în apărare să bubui orice obuz advers; vorba lui,  focosu’ la ei! Dacă te pui din start cu fundu-n graniţă sperând să scoţi un armistiţiu, ai toate şansele să pierzi. Se ştie că nu mai există armate mici şi toţi îşi dau viaţa pe teren pentru victorie.”

Singurul ce pare-a fi de-acord cu sistemul de la Deveselu este fostul selecţioner Răzvan Lucescu. „Având în vedere calibrele adversarilor, în primul rând trebuie s-avem grijă să nu luăm rachetă. Apoi, pe un contraatac, eventual în nocturnă, îi putem prinde descoperiţi. Avem dispozitive vechi, cu experienţă, care oricând pot face diferenţa de victime”, a conchis Răzvan Lucescu.
Autor: Harald

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
11 octombrie 2011 16:16

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult