Antrenorul Franţei: “Nu publicul, ci gazonul a fost al 12-lea jucător al României”

Selecţionerul francez Laurent Blanc a surprins pe toată lumea la conferinţa de presă de la finalul meciului România-Franţa. Deşi în tribune au fost 55.000 de români care au susţinut echipa lui Piţurcă, Blanc consideră că gazonul, şi nu publicul, a fost al 12-lea jucător al României.

“În oricare alte condiţii, Franţa ar fi câştigat acest meci. Fără aportul celui de-al 12-lea jucător, gazonul, România n-ar fi obţinut un punct. Ştiam că ţara voastră are o tradiţie în pârjolirea terenurilor, dar nu mă aşteptam să facă asta într-un meci oficial. Publicul a contat şi el, e drept, însă nu ca al 12-lea jucător. A fost, dacă vreţi, al 13-lea jucător al României”, a spus Blanc.

Întrebat dacă a remarcat pe cineva în mod special din echipa României, Laurent Blanc l-a lăudat pe Marcel Pavel. “Mi-a plăcut mult băiatul ăla chel şi lipsit de talent care a interpretat imnul vostru. Nu ştiu exact ce probleme avea de se schimonosea în halul ăla, însă a fost frumos că aţi chemat pe stadion o persoană cu dizabilităţi. Una peste alta, a fost simpatic”.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
7 septembrie 2011 12:23

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult