ApaNova dă vina pe Giovanni Becali pentru inundarea Capitalei: „Să se mai oprească din scuipat!”

Reprezentanţii companiei Apa Nova au dezvăluit azi cauza inundaţiilor care au afectat Capitala în ultimele zile. “Începând de vineri seară, domnul Giovanni Becali a fost extrem de nervos şi a început să flegmeze”, explică directorul ApaNova. “Ca urmare, au căzut în mai puţin de 30 de minute mai mult de 25 de litri de lichid pe metru pătrat, a fost un fenomen extrem. Nicio reţea din lume, din nicio capitală nu este capabilă să gestioneze o asemenea cantitate”.

„Canalizarea a funcţionat, dar îi trebuie timp ca să poată înghiţi cât a scuipat Giovanni Becali în 30 de minute”, a mai spus directorul Apa Nova.“ Am mers până la urmă personal la dânsul să-l rog să se mai oprească un pic din scuipat. Fiind om de înţeles, a fost de acord după ce m-a înjurat 10 minute şi mi-a rupt mâna cu târnăcopul.”

Fostul impresar se apără însă, spunând că nu e doar vina lui. “A fost un concurs nefericit de împrejurări”, susţine Ioan Becali, “eram în momentul acela în Bucureşti şi eu, şi Dorinel Munteanu, şi Hagi şi Victor Hănescu.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
30 mai 2012 09:05

Alte articole

Vezi mai mult