ApaNova dă vina pe Giovanni Becali pentru inundarea Capitalei: „Să se mai oprească din scuipat!”

Reprezentanţii companiei Apa Nova au dezvăluit azi cauza inundaţiilor care au afectat Capitala în ultimele zile. “Începând de vineri seară, domnul Giovanni Becali a fost extrem de nervos şi a început să flegmeze”, explică directorul ApaNova. “Ca urmare, au căzut în mai puţin de 30 de minute mai mult de 25 de litri de lichid pe metru pătrat, a fost un fenomen extrem. Nicio reţea din lume, din nicio capitală nu este capabilă să gestioneze o asemenea cantitate”.

„Canalizarea a funcţionat, dar îi trebuie timp ca să poată înghiţi cât a scuipat Giovanni Becali în 30 de minute”, a mai spus directorul Apa Nova.“ Am mers până la urmă personal la dânsul să-l rog să se mai oprească un pic din scuipat. Fiind om de înţeles, a fost de acord după ce m-a înjurat 10 minute şi mi-a rupt mâna cu târnăcopul.”

Fostul impresar se apără însă, spunând că nu e doar vina lui. “A fost un concurs nefericit de împrejurări”, susţine Ioan Becali, “eram în momentul acela în Bucureşti şi eu, şi Dorinel Munteanu, şi Hagi şi Victor Hănescu.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
30 mai 2012 09:36

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult