Aparatele din sălile de sport vor putea măsura câte sarmale mai sunt într-un om

Obișnuiți cu ideea că oamenii care se apucă de sală pe 1 ianuarie se lasă cam după o săptămână, patronii au optat anul acesta pentru aparate care măsoară câte sarmale mai are omul în el, ca să-și facă abonamentele în funcție de numărul lor.

Instructorii de fitness spun că sunt foarte încântați de noile aparate, în condițiile în care înainte trebuiau să deducă numărul sarmalelor din organism după cum trosneau benzile de alergare – dar acum știu exact. „Ani de zile ne-am chinuit să ne dăm seama cum să scoatem sarmalele din ei, dar e greu să faci asta dacă nu știi exact despre câte sarmale e vorba“, a spus un instructor.

Inventatorii spun că aparatele sunt dotate cu o tehnologie de ultimă oră care permite afișarea grafică, în timp real, a sarmalelor din organism. „Suntem foarte mândri de aceste aparate, chiar dacă la început au fost erori și nu se putea afișa complet numărul de sarmale, dar după ce am modificat lungimea monitorului problema a dispărut, acum se vede totul“, a explicat unul dintre patronii companiei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vlad
9 ianuarie 2023 14:35

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult