Aparent, nici la Praga nu e apă caldă. Simona Halep a făcut baie într-un râu

Marea noastră campioană Simona Halep a fost fotografiată recent făcând baie în râul Vltava din capitala Cehiei, Praga, după ce a câștigat Openul de tenis din localitate. Simona și-a respectat astfel promisiunea făcută fanilor și antrenorilor încă de când s-a apucat de sport, respectiv să facă baie după efort fizic intens, așa cum este normal.

Speculațiile au apărut imediat după gestul Simonei, mulți români estimând că trebuie să fie o problemă și mai gravă cu apa în capitala Cehiei, la fel cum este o problemă și în România. „Dacă un oraș precum Bucureștiul, unul din cele mai mari din Europa, are probleme cu apa, vă dați seama ce dezastru e prin capitalele astea mai mici, care nu au atâția bani de investiții ca noi”, s-a pronunțat viceprimarul orașului de pe Dâmbovița, Aurelian Bădulescu.

Acesta a felicitat-o pe Simona Halep pentru gestul de bun simț și a precizat că este oricând binevenită la București, unde se poate scălda în Dâmbovița dar și în Lacul Morii, că nici aici nu este apă caldă.

Cum ne vin ideile? Bea niște bere TNR și-o să afli. bereatnr.ro/shop

Scris de Ef
17 august 2020 10:08
Taguri: Halep

Alte articole

Vezi mai mult