Aparent, nici la Praga nu e apă caldă. Simona Halep a făcut baie într-un râu

Marea noastră campioană Simona Halep a fost fotografiată recent făcând baie în râul  Vltava din capitala Cehiei, Praga, după ce a câștigat Openul de tenis din localitate. Simona și-a respectat astfel promisiunea făcută fanilor și antrenorilor încă de când s-a apucat de sport, respectiv să facă baie după efort fizic intens, așa cum este normal.

Speculațiile au apărut imediat după gestul Simonei, mulți români estimând că trebuie să fie o problemă și mai gravă cu apa în capitala Cehiei, la fel cum este o problemă și în România. „Dacă un oraș precum Bucureștiul, unul din cele mai mari din Europa, are probleme cu apa, vă dați seama ce dezastru e prin capitalele astea mai mici, care nu au atâția bani de investiții ca noi”, s-a pronunțat viceprimarul orașului de pe Dâmbovița, Aurelian Bădulescu.

Acesta a felicitat-o pe Simona Halep pentru gestul de bun simț și a precizat că este oricând binevenită la București, unde se poate scălda în Dâmbovița dar și în Lacul Morii, că nici aici nu este apă caldă.  

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

17 august 2020 10:11
Citește mai mult despre: Halep

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult