Apariţie suspectă în redacţia Sport.ro: UN NEURON!

Uită TOT CE CREDEAI despre site-ul sport.ro! Mai mulţi MARTORI OCULARI susţin că au reperat UN NEURON în redacţia de nevertebrate a site-ului sport.ro. “ASTA SCHIMBĂ TOTUL!”, au titrat principalele publicaţii ale trustului Pro, de care aparţine şi site-ul sport.ro.

“Cel mai probabil, ESTE VORBA DE UN GÂNDAC aflat în trecere”, a clarificat redactorul-şef de la sport.ro. “La noi în redacţie, FOLOSIREA CREIERULUI se pedepseşte aspru. N-AI SĂ VEZI NICIODATĂ urme de INTELIGENŢĂ în redacţia noastră. O SĂ RĂMÂI PROST dacă vezi cât de proşti sunt redactorii care FAC TITLURI IMBECILE. E genul de PROSTIE care apare ODATĂ LA 1000 de ANI.”

Redactorul-şef este atât de convins că NEURONUL nu aparţine cuiva din redacţia sport.ro, încât este dispus să ofere o SUMĂ FABULOASĂ celui care demonstrează contrariul. “Sunt dispus să risc TOTUL! Donez TOT CE AM dacă VREODATĂ un angajat sport.ro manifestă VAGI URME DE INTELIGENŢĂ. Aşa ceva este de-a dreptul IMPOSIBIL”.

Oferta specială de 1 Decembrie: bere TNR cu 20% reducere pentru toți românii. Și nu i-am uitat nici pe frații unguri. Pentru ei avem bere TNR cu 20% mai scumpă.

Scris de Calin
18 februarie 2013 22:02

Alte articole

Vezi mai mult