Arbitrii români râd de arbitrii finalei Europa League pentru că nu ştiu să ia şpagă

Deşi de-abia au ajuns în România, cei cinci arbitri care vor conduce finala de pe National Arena au ajuns bătaia de joc a colegilor lor de breaslă din Liga I. Printre arbitrii români circulă deja zvonul că centralul Wolfgang Stark, cei doi tuşieri şi cei doi adiţionali s-ar fi izolat în camerele lor de hotel şi refuză să primească orice fel de vizită de la patronii celor două echipe spaniole.

Conform unor surse anonime, toate valizele cu bani trimise la camera de hotel a centralului au fost returnate fără să fi fost măcar desfăcute. Arbitrul Alexandru Tudor este revoltat de incident: „Băi, înţeleg că ţi-e frică să iei bani, dar nici să jigneşti omul aşa! Păi dacă omul ăla a făcut efortul să îţi trimită nişte bani, fă şi tu efortul să îi numeri, să vezi cât ţi-a oferit! Nu refuzi aşa, fără discernământ, că nu suntem sălbatici!”

Centralul craiovean Sebastian Colţescu l-a abordat pe Wolfgang Stark chiar la aeroport, însă germanul nici nu a stat de vorbă cu el. „L-am întrebat aşa pe şleau cât se mai ia la o finală Europa League, să nu mor prost. Bulangiul s-a făcut că nu înţelege. Pun pariu că ia de cincizeci de ori cât luăm noi la un amărât de derby Steaua-Dinamo. I-am trimis în camera de hotel un cec în alb şi l-am semnat Atletico Madrid, cu rugămintea să treacă el o sumă acolo. Nu a trecut nimic, de unde deduc că nu avea pix în cameră.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
9 mai 2012 08:26

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult