Arbitrii se tem că vor rămâne pe drumuri dacă Borcea se retrage din fotbal

Anunţul lui Cristea Borcea, care a spus duminică seara că se va retrage definitiv din fotbal, a creat panică printre arbitrii români din Liga I. Majoritatea dintre ei au credite la bănci, din care şi-au luat casă sau maşină, şi se tem că, fără banii primiţi de la acţionarul dinamovist, nu vor mai fi capabili să-şi plătească ratele la bănci.

Singura speranţă a arbitrilor se leagă de veniturile obţinute de la şefii CFR-ului, asta însă doar în condiţiile în care îşi vor renegocia sumele, astfel încât să compenseze retragerea lui Borcea. “Se anunţă vremurile grele pentru arbitrii români”, ne-a declarat, sub protecţia anonimatului, un arbitru din Liga I.

Dacă arbitrii încă speră că totul este o glumă şi că Borcea va rămâne în fotbal, nu acelaşi lucru se poate spune despre suporteri, care sunt pregătiţi să ia cu asalt Piaţa Universităţii în momentul în care Borcea va ieşi oficial din fotbal. Fanii dinamovişti chiar s-au lăudat că se vor strânge mai mulţi decât au fost vreodată pe stadion în caz că scapă de Borcea.

Euforia suporterilor este confirmată de un sondaj Insomar, din care reiese că 87% dintre microbişti consideră gestul lui Borcea cel mai important eveniment cu impact pozitiv din istoria fotbalului românesc, chiar mai important decât  Cupa Campionilor câştigată de Steaua în 1986.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
10 ianuarie 2012 08:07

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult