După ce echipa sa, Șahtior Donețk, a pierdut cu 7-0 partida cu Bayern München, Mircea Lucescu a sărit, previzibil, la gâtul arbitrului William Collum, pe care îl consideră principalul vinovat pentru umilința echipei sale. Surprinzător, arbitrul a ținut azi o conferință de presă, în care a confirmat toate reproșurile pe care i le-a dus Mircea Lucescu.

mircea_lucescu_revoltat.jpg ”Da, am furat echipa lui Lucescu aseară”, a recunoscut arbitrul Collum. ”Nu trebuia să dau roșu la faza penalty-ului. Dar țin să precizez că am făcut-o de plăcere, nu pentru a primi un ban sau eventuale favoruri. Nu, pur și simplu știam că, indiferent de cum aș fi arbitrat, Lucescu m-ar fi acuzat de ceva la finalul partidei. Așa, măcar știu că nu vorbește prostii, ca de obicei.”

William Collum spune că Lucescu ar trebui să se aștepte la arbitraje similare și de aici încolo, pentru că absolut toți arbitrii îl urăsc. ”Majoritatea credem despre Lucescu că fie nu a reușit să ajungă arbitru când era mic, fie a fost un arbitru corupt într-o viață anterioară. Altfel nu există explicații raționale pentru comportamentul lui”, crede arbitrul partidei de aseară.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Thursday, 12.03.2015 17:17 Sport

National Cinematografic