Ăsta patriotism! Mii de români au emigrat definitiv în Australia, ca să fie acolo la meciul Simonei Halep

Una e să pretinzi că eşti suporter, alta e să faci ceva concret. Mii de români, fani ai Simonei Halep, au decis să-şi abandoneze definitiv ţara natală pentru a fi cu adevărat alături de ea, în Australia, la primul turneu de mare slam pe care ar putea să-l câştige.

În loc să scrie “Bravo, Simona!”, sau “Hai, Simona!” pe Facebook, cum fac pretinşii fani, adevăraţii fani au vândut tot ce aveau şi au plecat, stabilindu-se lângă Melbourne, după care şi-au luat bilete pentru finală. Mulţi erau atât de dornici s-o susţină pe Simona, că au făcut cerere de renunţare la cetăţenia română încă de la începutul turneului, deci n-au aşteptat să ajungă Simona în finală.

Valul de emigrări a dus şi la un mic protest pe Otopeni, unde agenţii de la paşapoarte au început să devină nervoşi când au văzut câţi români vor să o susţină pe Halep în Australia: “Unde vă duceţi? Sunteţi inconştienţi? Nouă cine ne mai plăteşte salariile?”, ar fi spus ofiţerii de pe Otopeni.

Popularitatea Simonei Halep e uriaşă şi totuşi e în creştere. După Australia, zeci de mii de români şi-au exprimat intenţia de a o susţine la US Open emigrând în Statele Unite.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
25 ianuarie 2018 14:53
Citește mai mult despre: australia emigrare simona halep

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult