Astra Giurgiu, fără galerie la finala Cupei! Panoul cu suporteri pictați n-a mai ajuns la București

Vești proaste pentru jucătorii Astrei Giurgiu! Ei nu se vor putea bucura diseară de susținerea celor câteva sute de suporteri pictați pe panoul propriului stadion. Din nefericire pentru ei, tirul care transporta panoul a fost implicat într-un accident la ieșirea din Giurgiu, fiind în imposibilitatea de a mai ajunge la București.

”Aș fi trimis elicopterul meu, dar nu intră panoul cu suporteri pictați în el”, s-a plâns patronul Ioan Niculaie. ”Asta e, vom încerca să ne mobilizăm și fără susținerea fidelilor fani pictați. Oricum, e ultima dată când se întâmplă așa ceva, pentru că pe viitor vreau să am la dispoziție câteva mii, nu doar câteva sute de suporteri pictați.”

Totuși, patronul Astrei încearcă să-i convingă pe cei de la Național Arena să-i ofere ecranele de pe stadion, unde să difuzeze imagini cu panoul cu suporterii pictați ai echipei sale. Dacă nu va reuși nici asta, el spune că le va explica jucătorilor înainte de meci că absolut toți suporterii pictați de pe panou sunt cu gândul alături de ei, chiar dacă fizic nu sunt pe stadion.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
23 mai 2014 15:59

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult