Atenție, City! Steaua suplimentează inelele de pe National Arena, ca să încapă toți cocalarii români

Englezii de la Manchester City vor avea parte de un adevărat infern în tribunele de pe National Arena, la meciul cu Steaua, din play off-ul Ligii Campionilor. Oficialii roș-albaștrilor au anunțat că vor adăuga încă opt inele la cele trei deja existente pe principala arenă din București, astfel încât să încapă cât mai mulți dintre suporterii de rezultat ai echipei din Ghencea, mai exact toți.

„Din 20 de milioane de români, 19 milioane țin cu Steaua de mici în această săptămână, așa că cererea de bilete este pe măsură. De aceea, am contractat în regim de urgență mai multe firme pentru construcția unor inele provizorii pe National Arena”, a anunțat Valeriu Argăseală, președintele Stelei.

”De asemenea”, a adăugat Argăseală, ”am suplimentat considerabil și comanda de pufuleți și semințe, practic toate companiile de pufuleți și semințe lucrează pentru noi în aceste zile. Le vom arăta englezilor cine sunt adevărații ‘cetățeni'”, 

Steaua-City se anunță meciul cu cea mai slabă audiență din istoria televiziunilor românești, deoarece absolut toți cocalarii care se uitau de obicei la meciurile roș-albaștrilor vor fi prezenți pe stadion.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Luchian
16 august 2016 10:28
Citește mai mult despre: cocalar National Arena Steaua

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult