Atenţie culturişti! Steorizii conţin o enzimă artificială care te face mai crăcănat

Cu toţii ne dorim muşchi mai mari şi mai bine definiţi şi am face orice pentru a obţine rezultate rapide în cel mai scurt timp. Cu toate acestea, medicii nutriţionişti ne avertizează să nu apelăm imediat la steroizi, din cauza efectelor secundare neplăcute.

„Steorizii anabolizanţi sunt cunoscuţi încă din antichitate. Sunt folosiţi pentru creşterea masei musculare într-un timp relativ scurt. Din păcate, conţin şi o enzimă artificială, care te face mai crăcănat. Totodată, excesul de steroizi provoacă cârcei la subraţ, de unde şi poziţia nefirească în care se deplasează foarte mulţi culturişti”, spune reputatul nutriţionist Decebal Popescu.

Teoria este confirmată şi de alţi oameni care au ridicat greutăţi la viaţa lor. „Şi minerii, ţăranii sau muncitorii din construcţii depun efort fizic intens. Din fericire, pentru că în loc de steroizi folosesc salam înfăşurat în ziar şi bere la pet, nu ajung crăcănaţi. Recomandarea noastră este ca, după câteva ore de sală, să vă recuperaţi corpul cu nişte ceapă, parizer şi ciorbă”, precizează Popescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

15 august 2013 07:26

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult