Aur la Soci! Vasluienii aduc României prima medalie, la proba de „Alcool, seminţe, caterincă”

Vasluienii echipajului tip „doi plus câine” au obţinut prima medalie de aur pentru România, deşi nu aveau antrenament pentru sporturile de iarnă, specializarea lor fiind caterinca la adresa pompierilor şi a altor forţe detaşate  de ISU la inundaţii şi zăpezi.

Juriul a fost impresionat de echipajul român: „Atâta naturaleţe, rezemaţi de gard, cu vodca la picior şi scuipând coji de seminţe în cei care coborau ultima turnantă din Slalomul Uriaş, nu am văzut! Traducătorul ne-a ajutat să înţelegem câteva din îndemnurile care le-au adus puncte: «Du-te, bă, acasă!», «Bossulache! Te sună mă-ta!» sau «Sarmaleee! Ai clăparii din Dragonul Roşu!» ne-au făcut să dăm decizie unanimă pentru echipajul vasluian care reprezintă România”. Echipajul României a fost ajutat de câinele Meme, un mioritic şters, care latră foarte deranjant pe Facebook.

Singurul echipaj care le-a pus probleme vasluienilor a fost cel al Ungariei: „Avantajul lor era câinele Laszlo, un câine reformat care lătra urât şi sărea mereu cu perversa la Meme. Cu toate că noi avem un câine ieşit din formă, i-am făcut la sictir, i-am spart pe seminţe, iar injuraturile lor cu scula calului sunt, sincer, perimate”, declară Ghiocel Asimionesei, liderul echipajului român.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Mihai
17 februarie 2014 11:53

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult