Avalanșă de tatuaje cu lacrimi printre cocalari! Toți vor să arate ca idolul lor, Cristiano Ronaldo

Chiar dacă a jucat doar 20 de minute în finala Euro câștigată aseară de Portugalia, Cristiano Ronaldo nu și-a pierdut statutul de idol al cocalarilor de pretutindeni. Ba dimpotrivă, locul lui în inima cocalarilor s-a consolidat. O demonstrează avalanșa de tatuaje cu lacrimi cerute azi de cocalari, drept omagiu pentru lacrimile lui Ronaldo din momentul schimbării.

”De aseară m-am decis că trebuie să-mi tatuez lacrimi”, povestește cocalarul bucureștean Geo Lemandroi. ”La prima oră eram la salon, unde am cerut «6 lacrimi la băiatu’, 3 pe stânga, 4 pe dreapta». Asta înseamnă respect pentru Cristiano Ronaldo, cel mai mare fotbalist al planetei. E portughez, dar el vorbește limba braziliană, de aceea e el atât de tehnic și valoros.”

Tatuarea cocalarilor a mers foarte rapid și deja există câteva zeci de mii de cocalari tatuați cu lacrimi numai în România. Asta pentru că majoritatea aveau deja tatuate pe față coji de semințe, care sunt foarte ușor de transformat în lacrimi, astfel că a fost nevoie de doar câteva minute pentru tatuarea fiecărui cocalar în parte cu lacrimi.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
11 iulie 2016 11:47
Citește mai mult despre: cocalar Ronaldo tatuaj

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult