Avem poliţişti de top! Un sergent din Vâlcea a alergat 42 km după un urs, ca să-l împuşte!

Cine zice că poliţiştii sunt graşi? Un sergent de la Circulaţie din Rm. Vâlcea a fost numit poliţistul anului, pentru că a alergat un maraton întreg după un urs, pe care l-a împuşcat. Şefii lui spun că n-au fost martori, şi că toată cursa a fost prin pădure. Ce se ştie sigur e că ursul nu constituia un pericol, motivul se pare că ar fi fost răzbunarea, sau foamea.

Sergentul Marian Coltea spune că a mai alergat după ursul respectiv: “În weekend alergam câte 10 km după el. Era foarte rapid pe distanţe scurte. L-am prins pentru că n-avea rezistenţă, probabil era un urs fumător”, explică poliţistul, care a mâncat ursul după ce l-a prins, pe motiv că după o cursă aşa lungă ar avea nevoie de proteine.

Poliţistul ar fi început cariera de alergător anul trecut, când a alergat 30 de km după o babă care vindea zarzavat fără autorizaţie. În altă zi a alergat după un cetăţean care traversase prin loc nepermis, până în judeţul vecin, unde nu mai avea jurisdicţie şi s-a oprit. Cariera lui Coltea e abia la început: “Mâine mă duc să alerg după mama ursuleţului de la Sibiu”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
17 octombrie 2016 16:54
Citește mai mult despre: maraton politist urs

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult