Avem prima şansă la Rio! Lotul de vânzători de porumb pe plajă a ajuns pe Copacabana

Cum la sportivii noștri șansele la medalii la Olimpiadă sunt extrem de mici, toate speranțele românilor se leagă de lotul de vânzători de porumb pe plajă. Înarmați cu zeci de rime, vânzătorii noștri sunt deciși să cucerească Copacabana și să se întoarcă în România acoperiți de glorie.

”Băieții ăștia se pregătesc și câte 3 luni pe an pe plajele de la noi și se vede că au valoare”, apreciază un iubitor de porumb de la noi. ”Sunt sigur că ne vor reprezenta cu mândrie la Olimpiada de la Rio și ne vor face să ne simțim mândri că suntem români. Dacă la alte sporturi am regresat, la vânzarea de porumb eu cred că am evoluat mult.”

Sunt inclusiv voci care susțin că drapelul delegației române nu ar trebui purtat de Cătălina Ponor, ci de unul dintre vânzătorii de porumb. ”Vremea gimnastelor a cam trecut, e timpul să privim spre viitor”, spun fanii porumbarilor. ”Și ar trebui înlocuit și steagul tricolor cu un porumb, am avea o intrare mult mai spectaculoasă. Sunt sigur că delegația noastră va fi aplaudată în picioare dacă va face asta.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
31 iulie 2016 13:05
Citește mai mult despre: Olimpiadă plaja porumb

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult